Lettsaltet røkt svinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren. Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekam med dere
Hell av steksjyen og bruk til å lage saus. Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Jeg har laget røykt svinekam på ulike måter et utall ganger. Røykt svinekam er forholdsvis rimelig mat, ofte er den på tilbud og akkurat denne fikk jeg 50% avslag på grunnet dato
Like før den var ferdig, laget jeg en sjampinjong-stuing. Jeg fikk endelig tak i en røkt svinekam. Men først, siden svinekammen var rå, så kokte jeg den
Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen. Pitabrød kan du selvfølgelig også lage selv, en fin oppskrift fra Bjørn Vidar finner du her
1 kg svinekam. Grovmal svinekjøttet to ganger i kjøttkvern. La løk, hvitløk, fenikkelfrø og finhakket fenikkel surre i stekepannen til det er mykt og mal det sammen med kjøtt og urter
Pestopasta med svinekam og sukkererter. Er glad i å lage mat,men. er dårlig på å lage kreative fiskemiddager,og det blir ofte det samme jeg lager hele tiden