Skyll kjøttet i kaldt vann og tørk av med et tørkepapir eller et rent kjøkkenhåndkle. Gni inn svinekammenmed godt med grovmalt pepper, samt salt og olje
Svinekammed svor,. Svinekammed svor,. Bog med ben 1 kg2-2,5 timer150 gr. Bog med ben 1 kg2,5 timer200 gr. Høyrygg med ben og fett 3 kg2,5 timer200 gr. Kalvebog med ben 1 kg1,5-2 timer200 gr. Kalvekam med fett og ben 3 kg1,5 timer200 gr. T bein stek2 cm5 cm3 min. Kalvemedaljong3 cm5 cm4-7 min. Tomater225 gr oppkuttet5-10 uten vann Tilsvarer. Bog med ben 1 kg. 150 gr Bog med ben 1 kg. 200 gr Høyrygg med ben og fett 3 kg. 200 gr Kalvebog med ben 1 kg. 200 gr Kalvekam med fett og ben 3 kg. 20-40 min T bein stek