Ovnsbaktsvinenakke med pastinakkpurèPotetgratengDel på. Røktsvinekam er ofte å finne på tilbud. Deretter fant jeg frem en ildfast form, skar opp svinekammen, og la skiveneoppi
Røktsvinekam med pastinakkpuré, smørstekte kantareller, grønnkålchips og hvitvinsreduksjon. Vel anvendte timer som ledet til en helt vanvittigsvinekamsopplevelse
Lettsaltet røktsvinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldigfint om sommeren. Skjær svinekammen mellom «ribbeina» og server sammen med ovnsbakte poteter og kålsalat
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Da er det enkelt og greit og sette kjøttet innistekeovnen på morgenkvisten
Det ble laget Røktsvinekamm/fløtegratinerte poteter,grønnsaker og saus i helga. Røktsvineknokeiovnen er kjempegodt det også,feks ha brød til eller det man har lyst til,enkelmiddag /mat det også
I dag hadde virøktsvinekam med tilbehørtil,og jeg vil gjerne dele oppskriften med mine lesere. Nå er det viktig at du passer godt på og tar steken ut av ovnen når skorpen er brun, og ikkesvidd
Denne under har jeg kjøpt ferdigmarinert på ICA, men jeg har også laget marinaden selv og kjøpt en naturell svinekam(ikkerøkt ) og laget den fra bunnen av