Svinekam steketid oppskrifter

Hawaiian kassler grateng

Hawaiian kassler grateng

Hawaiian Kassler grateng er en enkel og utrolig god middag bestående av røkt svinekam og ananasringer i skiver, toppet med deilig smeltet ost
VARM RØDKÅLSALAT MED DRUER

VARM RØDKÅLSALAT MED DRUER

grillede, røkte svinekoteletter (sommerkoteletter) eller vanlige koteletter, røket svinekam, stekt kylling, stekt kalkun og sikkert til mye annet også
Franskmarinert svinekam

Franskmarinert svinekam

Franskmarinert svinekam er noe vi ofte har. Denne under har jeg kjøpt ferdig marinert på ICA, men jeg har også laget marinaden selv og kjøpt en naturell svinekam(ikke røkt ) og laget den fra bunnen av

Fylt svinekam

STEKETID. Svinekam kan også stekes som svinestek, uten fyll. Stell kjøttet og tørk det godt. Fyll det med svisker

Svinekam med frukt

Ta folien av etter omtrent halve steketiden og la retten få farge. Skjær den kokte svinekammen i skiver ned til benet

Svinekam med fiken

Hvert 15 minutt av steketiden, drypper du kjøttet med sherryblandingen. Maurerne likte å kombinere frukt og kjøtt, og katalanske kokker overtok straks ideen

Oppskrifter på norsk

Steketiden vil være mellom 5 og 10 minutter, avhengig av hvor mye varme du har. 500 g svinekam, svinestek eller svinekotteletter. 500 g svinekam, svinestek eller svinekotteletter

Grønnsakgrateng

Server gratengen umiddelbart, eventuelt sammen med skinke eller røkt svinekam eller tomatsalat. Åpne ikke ovnsdøren før mot slutten av steketiden