Uansett så er dette en smakfull og deilig tapas, som smaker nydelig sammen med ett glass øl. Denne ukens tapas løfter frem en litt glemt klassiker , nemligsvineknoken
Jeg har kokt ut pannen med øl, istedet for rødvin. Tidligerei uken skrev jeg om hvor smakriktfårikål kjøtt er og at det kan brukes til langt mer enn bare kål
Sennep og godt øl, gjerne fra Nøgne Ø, sammen med akevitt er fintfølge. Eisbein er populær tysk bierstube-mat, laget av fersk eller lettsaltet svineknoke og den serveres med sauerkraut - gjæret surkål
Visssvineknoken er veldig salt. På dager man egentlig bare vil ha det trygt og greit, men likevel ha en litenfølelse av personlig fare, spiser man Ertesuppe
SvineknokeiRomertopfHøytider. Pølse og potetmosSandwich. Smørbrødene så langt har vært følgende. Hva dette året vilbringe er vanskelig å si, men det passerte året har vært meget bra
Svineknoke og øl. -Nå er det slik at i denne kampanjen har vi trukket fram mattrygghet fordivii Norge har mat i særklasse av ulike årsaker – uavhengig om isen har ekte fløte, pølser er usunt etc
Ha svineknokene, ertene og vann sammen med løk i en kjele. Hvis du har kokt suppen i mange nok timer, er det fordampet nok væske til at du kan helle på en flaske øl
eks oktoberfest med alt fra lederhosen, øl, svineknoker og ompamusikk. Sidenvi kom to par sammen, så fikkvi etterhvert følge med to hyggelige damer som kom fra Østfold
La gryten avkjøle seg med lokket på, slik at ingen av de deilige smakene får unnsluppet. Svineknokei RömertopfDet har vært mange lesere av mineinnlegg om denne fantastiskeleirgryten
Knoken kokes i forkant i egen gryte, avkjøl og fjern skinn, ben og fett. Svineknoke salt eller røkt,. Når nettene igjen byr på -C, når sola blir borte og det regne og blåser, da er det godt med noe som varmer