Siden jeg ville lage suppe av restene, så bakte jeg først knoka i vann og sparte kraften. Den lokale Kiwien hadde fylt opp en hel kjøledisk med svineknoker
Svineknoker er en av mine absolutte favoritt ingredienser. 1 svineknoke pr 2 personer. Et godt alternativ her er enten trykkoker, eller vanlig gryte, litt vann oppi sammen med litt sukker, honning, korianderfrø og la stå i 3 timer på lav varme og la knokene bli møre og gi mye smak til resten av kraften som er igjen i gryten. 1 svineknoke pr 2 personer
Vanligvis foretrekker jeg en saltet eller røkt svineknoke, men til denne kraften til raviolien er det greit å ha kontroll på saltmengden da den skal koke godt inn
Svineknoke serveres med rødkål eller surkål, litt kokekraft og poteter til. med litt kraft. Eisbein er populær tysk bierstube-mat, laget av fersk eller lettsaltet svineknoke og den serveres med sauerkraut - gjæret surkål
Spe rotmosen med litt av kraften, hvis nødvendig og tilsett smør. svineknoke. Klar til koking ♫♫ Retten vil synke litt sammen og kraften vil stige i kjelen etter ca
Sil kraften i og kast grønnsakene. Dette er ufattelig digg, men en annen god variant kan være å erstatte pølse med lettsaltet svineknoke og droppe buljongterning