Siden jeg ville lage suppe av restene, så bakte jeg først knoka i vann og sparte kraften. Den lokale Kiwien hadde fylt opp en hel kjøledisk med svineknoker
Noen supper smaker best om vinteren, dette er en av dem. Legg det tilbake i suppen og varm opp. 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2). Servér med baguetter eller flatbrød 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
Eller som en god suppe. En av mine favoritter er svineknoke. Vanligvis foretrekker jeg en saltet eller røkt svineknoke, men til denne kraften til raviolien er det greit å ha kontroll på saltmengden da den skal koke godt inn
Det minner meg om barndommen, da mormor lagde ertesuppe kokt på svineknoke. legg svineknoken i en kjele, dekk med vann og ha i laubærblad og hel pepper og litt salt
Den kan fryses, og er nydelig å bruke som base i ei god suppe. Lapskaus er en nydelig høstmiddag, og det finnes ingen bedre enn den som lages med lettsaltet svineknoke