Svineknoke og øl. Husmannskost er egentligbasis for alle matretter. Den er både salt, fet, søt og syrlig på en gang og passer som hand i hanske med norsk øl og snaps
Uansett så er dette en smakfull og deilig tapas, som smaker nydelig sammen med ett glass øl. Fredag igjen og påsken er ubønnhørlig over og hverdagen er tilbake, men det er lov å kose seg med god mat uansett og tapas er jo nettopp det
Jeg har kokt ut pannen med øl, istedet for rødvin. Tidligerei uken skrev jeg om hvor smakriktfårikål kjøtt er og at det kan brukes til langt mer enn bare kål
Pølse og potetmosSandwich. Smørbrødene så langt har vært følgende. Hva dette året vilbringe er vanskelig å si, men det passerte året har vært meget bra
-Nå er det slik at i denne kampanjen har vi trukket fram mattrygghet fordivii Norge har mat i særklasse av ulike årsaker – uavhengig om isen har ekte fløte, pølser er usunt etc
eks oktoberfest med alt fra lederhosen, øl, svineknoker og ompamusikk. Sidenvi kom to par sammen, så fikkvi etterhvert følge med to hyggelige damer som kom fra Østfold
La gryten avkjøle seg med lokket på, slik at ingen av de deilige smakene får unnsluppet. Svineknokei RömertopfDet har vært mange lesere av mineinnlegg om denne fantastiskeleirgryten
Knoken kokes i forkant i egen gryte, avkjøl og fjern skinn, ben og fett. Når nettene igjen byr på -C, når sola blir borte og det regne og blåser, da er det godt med noe som varmer