Svinestek av bog med sprø svor. SVINESTEK. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler ogbacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Svinestek av bog med sprø svor. SVINESTEK. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler ogbacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Raspeball av søtpotet med baconog sjampinjongRoquefortgratinert kreolske sommerkoteletterDel på. Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi
)I dag blir det full svinestek middag her, blir herlig med en ordentlig potetmiddag. Brokkoli, blomkål, bacon, mel, melk, smør, egg, strøbrød, salt, pepper og muskatnøtt
Svine knoke, flintstek, svinestek, bacon til fiskegryten, kaffe og indisk gryterett. Utenom dette kjøpte jeg også first prise cola uten sukker, saft, cultura melk, frokostblanding (muslii), gulrot, purre, mais om jeg ikke skrev det, crem fresh lett, potetgull, pils, blomst, poteter ++++