Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. SVINESTEK. Skjær av svoren, før du pakker svinesteken inn i folie, svoren blir myk hvis den blir tildekket før den er helt kald
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. SVINESTEK. Skjær av svoren, før du pakker svinesteken inn i folie, svoren blir myk hvis den blir tildekket før den er helt kald
Timianmarinert svinestek med svor, mango-, chili-, lime-salat og croquetter. and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblanding and, krydderrub til and, sczechwan pepper
Og hvor temperaturen kan være 180 grader etter 4-5 timer. Så kommer turen til familiesteika, og tilslutt, når temperaturen ligger på 200 grader tar du desserten. En svinestek på 1 kilo tar ca 1 ¼ time, kylling 1 time, småfisk 20-30 minutter
De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord
(Skulle den ikke bli det, kjører du opp temperaturen i noen korte minutter for å “svi” av svoret litt, men det er sjeldent det trenges om du er flink til å dynke kraft oppå den den siste timen
Svinesteken var det desidert mest kjøtt på, og var først ferdig, men denne ble også litt tørr. Skru av den ene brenneren om temperaturen blir for høy eller
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
La ribben få romtemperatur før den settes i ovnen. I min manns familie spiser de dette vanligvis til svinestek 1. Senk temperaturen i ovnen til 160 grader