Jeg syntes dette hørtes spennende ut, og har derfor laget min egen variant av svinestrimler. Keshi Yena er en karibisk hovedrett, som serveres mye i blant annet Aruba og Curaçao
E. n. y. d. e. l. i. g. k. o. m. b. a. s. j. v. t. “. p. c. ”. r. f. u. D. 2. ø. 1. 5. 0. ½. S. O. C. h. F. I. ,. K. -. L. å. 3. 4. T. R. M. P. w. U. G. n l. d l
Hei, og god kveld. Hva er deres favoritthelgemat. Pizza er en stor slager her i gården, så det blir ofte pizza i helgene, men faktisk noen ganger også midt i uka – vi er gale, sant
- 350 gr svinestrimler. 350 gr svinestrimler. Det er eksamentider, og dermed tid for kjapp mat. Ikke har jeg prioritert mathandling noe særlig heller, så da ble det en enkel form i ovn, av ting jeg hadde liggende i kjøleskapet Likevel så ble det en kjempegod hverdagsform av det
svinestrimler (evt. Svinestrimler som du får kjøpt i butikken her i Norge har en tendens til være seigt avfall, så da må det koke en stund for å bli mørt
Stek svinestrimler på høy varme til de er gjennomstekte og legg de over på et tallerken. et minutt før du tilsetter resten av grønnsakene, stekte svinestrimler og sausblandingen