Det første du trenger er å lage en sweetandsour saus. I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål
Biff sweetandsour er ganske så tradisjonell. Bland det godt sammen. Sweetandsour er vel noe av det mest populære en kjøper på forskjellige asiatiske restauranter
Det første du trenger er å lage en sweetandsour saus. I hele min oppvekst, ble svinekoteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål
On warm and sunny days, I get this craving for lemonade from the local coffee shop. It`s a great gift for your hostess on this years Summer`s Party, and it`s super easy to make
Tangsuyuk (sweetandsour pork) (koreaherald. Typical of Chinese sauces is that they are relatively thin and thickened with potato or corn starch which provide a smooth saucebandsweetened with honey, which provides a more refined taste than if sweetened with sugar
Hi sweet blog-readers, I hope you all had have one amazing week. In a standing mixer bowl, fitted with the whisk attachment, add the dry sifted ingredients, then add the sugar, eggs, vanilla paste, buttermilk, vegetable oil andsour cream
Idag var det kylling på menyen, og for å få litt variasjon vekk fra indisk og sweetandsour, så valgte jeg en thailandsk variant Idag, guttene noe skeptisk til all thai som ikke er frityrstekt, pirket noe i maten, med kommentarer jeg liker ikke kokt gulrot og den andre jeg liker ikke paprika,