Eller du kan bruke den som en marinade. 1/2 rød chili. 1/2 rød chili. Ja, vi er stolte av å kunne presentere vår helt egen oppskrift på en faktastisk nydelig god saus
Serveres med feks ris og soyasaus, eller med feks sweetchili eller sataysaus. Hvis du ikke vil ha asiatiske kyllingvinger men mer tradisjonelle amerikanske, så stek kyllingvingene slik beskrevet over, men ikke ha noe marinade/saus over mot slutten
Grillet flintstek med en marinade som passer til alt grillet svinekjøtt. Marinaden (kan pensles på idet flintsteken skal på grillen eller få marinere i kjøleskapet et døgn)
Denne gangen har vi valgt en litt asiatisk vri, med soyasaus, sweet-chili saus, lime og ingefær. Bland alt, press over lime, finhakk chili-og hvitløk og ha blandingen over svinefiletene – la de marinere i noen timer før steking
Røkt paprikapulver, også solgt som smoked paprika (hot/sweet), er et viktig krydder i det spanske kjøkken og er et pulver laget av røkte og tørkede paprika
Denne marinaden kombinerer søtt, surt og chili på delikat måte som hever smaksopplevelsen. Marinaden er tydelig i hver bit, uten at den blir for dominerende
Marinade. 3 ss finhakket rød chili. 2 ss sweetchilisaus. Server med ris eller nudler. Ca. 700. g kalkunbryst i strimler, uten skinn ( kylling eller svinekjøtt kan også brukes)
Serveres med en frisk salat eller salsa, og denne hjemmelagede sweetchilisausen. Marinade. 10 rå scampi, tarm fjernetjuice fra 1 limeen halv hakket chili2 fedd hakket hvitløk1/2 kopp soyasaus3 ss oljeLa det ligge i noen timer, eller over natten
Bland sammen marinade. Stek scampiene på høy varme i marinaden. Når scampiene er ferdige tar du dem ut av pannen, og deretter glaserer du noen tynne limeskiver i marinaden som er igjen i stekepannen