Idag vil eg dele to nye oppskrifter på sylta grønnsaker med dere - sylteagurk og syltede rødbeter. Både agurken og laken er super å bruke som smakstilsetning for å få syre i ulike oppskrifter, blant anna påleggsalater og potetsalat
Det er utruleg enkelt å lage sylteagurkar, og det er ei eiga godkjensle ved å servere dei heimelaga. Sylteagurkar passar til roastbeef, leverpostei og andre patéar
En lett middag som passer fint uansett vær - laksen kan man jo grille ute om man ønsker det, og den friske sylteagurken lager litt sommerstemning over heile måltidet
slangeagurk dyrker vi i drivhus, sylteagurk både i drivhus og på friland. (oppskriften står på posen). Til venstre sylteagurk, i midten syltet slangeagurk, og til høyre asier
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse