Denne syltetøykombinasjonen har jeg nevnt tidligere på bloggen, og den finner du (desverre) ikke i boken min siden jeg oppdaget den etter boken er utgitt
Julemarkedet til koret og dermed syltetøy for ost måtte på glass. Valnøtter i akasie honning, aprikos med rosmarin og pistasjenøtter og fiken med portvin stjerneanis og kanel
Denne spesiell type kake, med tynn, sprø bunn med syltetøy, fruktpuré, kandiserte frukt, tørket frukt, nøtter, mandler, sjokolade … det er så mange forskjellige typer av dem
Jeg brukte et bjørnebær og chillisyltetøy, som smakte veldig godt til, men jeg kan tenke meg at for eksempel aprikos eller appelsinsyltetøy også kan gjøre seg godt til denne retten, og sikkert andre typer også
Granola kan brukes som frokostblanding, istedenfor syltetøy eller frukt på den vanlige frokostblandingen, på dessert, honningyoghurt, sviskekompott, fruktsuppe, fruktsalat, friske bær med mer
Det er imidlertid et veldig godt syltetøy som du kanskje kan prøve neste sesong. Men jeg hadde lyst til å bruke noe annet også, så da falt valget på aprikoser som jeg liker veldig godt
Denne scones-oppskriften fant jeg på en engelsk nettside, har tilpasset den til norsk vekt og mål, og synes faktisk de smakte riktig så godt, særlig med syltetøy på