Denne retten gjør kotelettene ekstra spennende med sylteteple og løk, og med en herlig rotmos til. 4 koteletter2 epler1 stor rødløk4 poteter1 gulbete eller gulrot1 persillerot50 gr smør2 ss olje (raps-, solsikke- eller soyaolje)2 dl eplemost1 ss eplecidereddik2 ts estragon. Skjær løk og epler i tynne båter og stek de i olje på middels varme, i 3-4 minutter. Tilsett estragon, eplecidereddik og eplemost og la det småkoke i 8-10 minutter - smak til med salt og pepper. 2 epler
VI BRUKER JO SYLTET SILD AV MANGE SLAG, SYLTEDE AGURKER ER EN KJENNING, MEN DER STOPPER DET. Denne gangen forsøker jeg med fenikkel og syrlige faste epler
Syltet og saftet. Laget hjemmelaget eplemos. oppskriften finner du HERDen fantastiske grønnsakskniven (Victorinox), syltetøyglass, sinkfat og tekstil er fra Hansen&co
Koteletter med sylteteple og løk. La deg friste av disse spennende kotelettene. Ved å fylle dem blir ikke kotelettene bare supergode, de blir også saftige og med mer smak