sushinori (tørketsjøgress som brukes til rullene). 10 cm kombu (tørketsjøgress til buljong). Sushiris. Varm forsiktig riseddik, sukker og salt under omrøring til sukker og salt har løst seg opp
Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørketsjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
Fantastisk, kanskje beste rett) Erter, melk curd og tang Blomster og sjøgress terte Nypoteter med rømmedipp Ramsløk ravioli med reker Kål og roser Mahogny musling med gryn Breiflabb lever Hvit asparges med bygg og solbærblader Hummerjuice av klør Hummerhale med nasturtium Grønnsaksblomst (60 grader tørket hvitløk i 1 mnd blant annet) Stekt beinmarg Bær og grønnsaker i eddik i 1 år Rabarbra og sauemelk yoghurt Sjokolade mose, sjokolade og eggelikør Plating kjøkken Prep kjøkken Lunchsted, testkjøkken og litt fermentering og tørket grønnsaker og sopp Bikubene 3200 i køen, klart å karre til meg et bord for meg og. 60 grader tørket