En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
Tacopaien blir nok nydelig uansett hvilken bunn du lager. Hell kjøttet oppi paibunnen. Denne tacopaien har jeg laget uten hvetemel, men om du vil kan du jo bruke ferdig paideig eller en annen paideigoppskrift som inneholder hvetemel
Først paibunnen – og denne er utradisjonell dere. Tacopai. Ikke forvent dere smørsmaken og konsistensen til en vanlig paibunn, men mer som en pizzadeig
)Bunn. 1) Bunnen lages ved å blande alt sammen, enten i en kjøkkenmaskin eller for hånd. 4) Når paibunnen er ferdig forstekt, fyller du i kjøttfyllet, deretter løk og mais, saus og tomater på toppen, evt kan du strø over litt ost
Liksom-trønderen som er tacopaielsker har aldri vært særlig begeistret for andre paier jeg lager, men denne kom visst på andreplass, etter tacopaien så klart
Balsam for sjelen
Tacopai Lavkarbo. Bunn. paibunnen. paibunnen. Bunnen blir skikkelig crispy og god. 3 dl soyaprotein (eller mel) 100 gram smør 1 eggehvite 1/2 ts salt
Dette er enkelt å lage sjølv, og eg lagde det raskt medan bunnen steikte seg ferdig. Eg har ikkje fått somla meg til å be om oppskrift, og når eg ikkje lenger ete mjøl, so la eg egentlig pai lysta på vent