Kok pastaen i saltet vann i tre minutter for fersk tagliatelle, timinutter for tørket. Fres hakket løk og hvitløk sammen med timianiolivenoljetil løken blir blank, ett til to minutter
Skjær kalkunkjøttet i tynne strimler. Vend kjøttstrimlenei hvetemel tilsatt salt og pepper. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme
En deiligfløtesaus tyknet med eggeplommer. Tagliatelle, eller annen pasta. Rask og enkel, og perfekt de dagene man gir blaffen ikalorier og fettprosent
så hyggelig at så mange vil være med igive-away'enmin, og velkommen til alle nye følgere. Det er så koselig å se at det er mange som stikkerinnom og hyggelig når dere legger igjen kommentarer
Jeg valgte spinattagliatelle. Denne raske pastaretten egner seg ypperligtildaglig konsum. Laks er jo rimelig for tiden, og denne tar så litentid å lage at du må lete lenge etter unnskyldninger mht tidsnød
Derfor blir det tagliatelle med trøfler i dag. Mitt forhold til trøfler er nytt. Jeg har naturligvisspist det på fancy restauranter, men å ha det hjemme er en relativ ny opplevelse for meg
) Skjær opp laksen iterninger og legg de ifløtesausen. Ja, i dag slår jeg til med et middagstips. Jeg blir selv glad for å komme over tips og oppskrifter på enkle -men gode middagsretter
I form ligner de tagliatelle. Italienskmozzarellakyllingifløtesaus. Kyllingwok. post har Godt Drikke fått den gleden å presentere noen av oppskriftene hans