- 1 løk- 2-3 fedd hvitløk- 3/4 boks bogskinke- 200 gr frosne grønne erter- 3 dl matfløte- salt og pepper- 1 ss sitronsaft- tagliatelle (pastabånd)Fremgangsmåte. - finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olje- tilsett skinke, og fres dette i 2 min, før du tilsetter frosne erter og matfløte- smak til med salt, pepper og sitronsaus, og la det putre et par minutter- kok pastaen, hell over sausen og server. 3/4 boks bogskinke
Tagliatelle koker du etter anvisningen på pakken. Denne pastaretten her er rik på smak av skinke og båmuggost sammen med soltørkede tomater og rødløk, sammen blir dette en fantastisk smaksbombe
Ha i skinke i strimler og tilsett fløte og ost. Ha over på en tallerken og topp med saus. 1 pk fersk tagliatelle 1 boks bogskinke 2 dl kremfløte 3 ss philadelfia ost 1 liten rødløk. 1 pk fersk tagliatelle. 1 boks bogskinke
Tagliatellemed mascarpone, spinat og sprøstekt skinke. Kremet fiskegrateng med torsk og blomkål. amerikanske pannekaker, asiatisk laks med sesamfrø, østerssopp, cayenne, champignon, fiskegrateng, fiskegrateng med torsk, fiskegrateng med torsk og blomkål, fiskegrateng uten pasta, grove rundtstykker, gulrotsuppe, gulrotsuppe med appelsin, gulrotsuppe med chorizo, helgekos, hjemmelaget pasta, hjemmelaget suppe, hvetefrie rundstykker, kremet fiskegrateng, kremet risotto, kremet risotto med sopp, mango chili lime salat, marinade til fisk, marinade til kjøtt, marinert laks, mousse, pannekaker, pannekaker til frokost, pasta med mascarpone, portobellosopp, risotto, sjokolade og chili, sjokolademousse, sjokolademousse med et hint cayenne, sopprisotto, sprøstekt skinke, tagliatelle, tagliatellemed mascarpone spinat og sprøstekt skinke, Teriyaki, teriyakimarinert laks, torsk, torsk og blomkål, tykke pannekaker
Server med spinat tagliatelle og friske tomater. Spinat tagliatelle. Bank kyllingfileten flat før du smører på saus, ruller den sammen og pakker den inn i skinke
Karoline spiste en innbakt pastarett, mens jeg valgte tagliatelle. Vi smakte på fruktjuicer, og kjøpte med oss oppskåret frukt, og små papirbegere med ost, skinker og pølser