Tapas kjøttboller saus oppskrifter

Tapas på menyen i venninneklubben

Tapas på menyen i venninneklubben

Spicy kjøttboller i tomatsaus. i den ene kjelen puttet jeg potetterningene, i den andre – spicy kjøttboller (se nedenfor)
Pikante kjøttboller

Pikante kjøttboller

Kjøttboller er godt som middag, tapas og snacks. tomatsaus, salt og potetmel i mikser og bland det sammen
Kjøttboller med parmesan

Kjøttboller med parmesan

Kjøttboller med parmesan Save Print Gode kjøttboller til tapas. Skikkelige gode og saftige kjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus
Saltkokte poteter Kanaripoteter

Saltkokte poteter Kanaripoteter

De blir vanligvis servert med sausen Mojo, som forrett, tapas eller som tilbehør til fisk- og kjøttretter
UkesMeny

UkesMeny

Tapas. Tagliatelle med deilig saus og kjøttboller. Kjøttboller. Smak til med sukker, fishsauce og soyasaus, og la suppa putre på middels varme i ca
Juletapas: Medisterkjøttboller med sennepsdip

Juletapas: Medisterkjøttboller med sennepsdip

Disse medisterkjøttbollene smaker av jul, og jeg serverte dem med en avkjølt kremet sennepssaus. Tapas er super festmat, og i disse dager står festlige anledninger i kø
Tapas kjøttboller

Tapas kjøttboller

Etterstekes i ovnen med hjemmelaget ovnsbakt tomatsaus. Her er en tapas oppskrift fra helgen. Oppskrift på saus finner du under kategorien
Tapas

Tapas

Hete kjøttboller. sursør chilisaus. Jeg elsker tapas. Form deigen til kjøttboller og stek i stekepanne. lag en marinade av sursøt chilisaus, olje og lime
Spanske kjøttboller

Spanske kjøttboller

De er kjemegode til tapas, men fungerer også fint som middag. De tar litt tid å lage, men det er enklest å steke dem raskt i stekepanne, og så ettersteke i ovnen, mens du gjør klart tilbehør og saus
Tapasbaren

Tapasbaren

kjøttboller. Saus. Opprinnelsen til tapas er fra Spania der de fikk snacks til vinen eller cherryglasset
Kålruletter / "Kålruletter" - Norwegian Cabbage & Meat Rolls

Kålruletter / "Kålruletter" - Norwegian Cabbage & Meat Rolls

Ferdig kjøttblanding / Ready meat-mixtureLegg en klump kjøttfarse på kålbladet / Put a meatball on the cabbage leafBrett opp fra bunnen / Fold over from the bottomSå fra begge sider / Then from both sidesRull sammen / Then roll togetherLegg i et ildfast fat (eller kjele) / Arrange in an ovenproof dish (or saucepan)Hell over kokende kraft og bak i ovnen (eller kok i kjele) / Pour over boiling stock and bake in the oven (or boil in a saucepan  Server med kokte poteter og saus etter ønske (eller som meze/tapas)Serve with boiled potatoes and sauce of choice (or as meze/tapas)  ca
Smakfulle munnfuller

Smakfulle munnfuller

Er du lei av Tapas. Fylte kjøttboller med lam og bulgurhvete. Kushari som er laget av linser og pasta, og blir servert med en nydelig kryddret saus

Kyllingkjøttboller med kremet tomatsaus

Du kan også servere dette som en av flere retter på Tapasbordet. Ingredienser til kjøttboller. Den kremete tomatsausen er prikken over i`en i denne retten

Kristina

Så vi trappet opp for å drikke vin og spise deilig tapas hele kvelden mens pappa Bjørn og en kompis kjørte oss fra Stavanger til Sandnes, og tilbake igjen

Tapas kjøttboller

Fukt hendene og lag små kjøttboller. ( pass på at løken ikke blir svidd) Varm evt kjøttbøllene videre ønsket saus ( tacosaus på glass kan brukes ca 35 stk