Kjøttboller med parmesan Save Print Gode kjøttboller til tapas. Skikkelige gode og saftige kjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus
Disse medisterkjøttbollene smaker av jul, og jeg serverte dem med en avkjølt kremet sennepssaus. Tapas er super festmat, og i disse dager står festlige anledninger i kø
Dressingen passer både som dipp, saus eller dressing. Jeg lovte tidligere at jeg skulle dele en oppskrift på urtedressing (laktosefri) som passer ypperlig til denne lekre tapasretten- se bildet under
Hete kjøttboller. sursør chilisaus. Jeg elsker tapas. Form deigen til kjøttboller og stek i stekepanne. lag en marinade av sursøt chilisaus, olje og lime
De er kjemegode til tapas, men fungerer også fint som middag. De tar litt tid å lage, men det er enklest å steke dem raskt i stekepanne, og så ettersteke i ovnen, mens du gjør klart tilbehør og saus
Ferdig kjøttblanding / Ready meat-mixtureLegg en klump kjøttfarse på kålbladet / Put a meatball on the cabbage leafBrett opp fra bunnen / Fold over from the bottomSå fra begge sider / Then from both sidesRull sammen / Then roll togetherLegg i et ildfast fat (eller kjele) / Arrange in an ovenproof dish (or saucepan)Hell over kokende kraft og bak i ovnen (eller kok i kjele) / Pour over boiling stock and bake in the oven (or boil in a saucepan Server med kokte poteter og saus etter ønske (eller som meze/tapas)Serve with boiled potatoes and sauce of choice (or as meze/tapas) ca
Du kan også servere dette som en av flere retter på Tapasbordet. Ingredienser til kjøttboller. Den kremete tomatsausen er prikken over i`en i denne retten
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Så vi trappet opp for å drikke vin og spise deilig tapas hele kvelden mens pappa Bjørn og en kompis kjørte oss fra Stavanger til Sandnes, og tilbake igjen
Fukt hendene og lag små kjøttboller. ( pass på at løken ikke blir svidd) Varm evt kjøttbøllene videre ønsket saus ( tacosaus på glass kan brukes ca 35 stk