Form små kjøttbollermed en skje og brun dem. Spicy kjøttboller i tomatsaus. Utfordringen med å servere tapas synes jeg , er at det er litt vanskelig å finne ut hvilke tapas man skal velge
Kjøttboller (hjemmelaga, Marit og Erlend). Jeg stod for en del av tapasrettene som ble servert, og noen av våre herlige gjester fikk også med seg noe hjemmelaga
Tapas. Tagliatelle med deilig saus og kjøttboller. Det er så smart og det tar plutselig ikkje så lang tid å få heimelaga pastasaus og kjøttboller til middagen
Vi bestilte MEZE - Grekernes versjon av tapas, en mengde deilige småretter. Hjemmelaget pommes frites, Lammekotelett, Grillspyd med svinekjøtt og kjøttboller
Hete kjøttboller. Sett gjerne også små skåler med druer, fetaost, oliven etc. Nå er det vel akkurat ett år siden sist, så det var sannelig på tide med noe fingermat her igjen
Spicy kjøttboller. Kjøttbollene kan serveres med en spicy tomatsaus eller som de er. Lag tapas. Ha deigen over i formen og klem den ut med fingrene til den dekker nesten hele formen
Jeg er så heldig at de fleste av venninnene mine elsker tapas og det er ikke sjelden kost at vi samles for å nyte digge småretter, gjerne med noe godt i glasset
Form små kjøttboller og stek på middelsvarme. Tapas er jo et slags koldtbord med spanske småretter, men min variant består av både spansk-, italiensk- og greskinspirert mat
Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker