Lag små, runde kjøttboller og stek de i mye smør. Scampiene friteres sammen med en halv neve med hakket hvitløk og chili i en liten smørkjele, mens potetene friteres for seg selv i en egen stekepanne
Etterstekes i ovnen med hjemmelaget ovnsbakt tomatsaus. Her er en tapas oppskrift fra helgen. Bland dette i en bolle med 1 ts salt. Dynk så 4 skiver loff i melk
Kjøttbollene kan godt brukes til et vanlig middagsmåltid, men aller best er de som tapas eller som en rett på et koldtbord eller som en koselig kveldsrett
Kjøttbollermed chili*Scampi med sweet chili*Tomatfylt kylling*Svinefilet med spekeskinkePai med spinat, paprika og løkOvnsstekte totenpoteter*Kikert og avokadosalatFalaffelGrønn salatTomatsalat*Tomatsalsa*Appelsinaioli*UrterømmeFoccaccia*Noen av oppskriftene har jeg laget tidligere, mens en og annen rett var helt ny