Nå som vi har tapas på menyen hos Widvey’s Cupcakes går det en del kjøttdeig. Opplæring i å lage egen kjøttdeig, samt karbonader/ kjøttboller er en del av «Husmorkurset» som jeg tilbyr
Jeg har skjært lange skiver av kyllingfilet og tredd på spyd, ytrefilet av svin er kuttet i firkanter og tredd på spyd, "frekke" spicy kyllingkjøttboller er stekt og alt er fryst i beholdere
tacosaus / salsa de taco. Tapas her på bloggen i dag og det betyr at det er fredag igjen, i dag byr jeg på en variant av det som kanskje er fredagskosen for de fleste, nemlig taco i en eller annen form
Kjøttboller i tomatsaus. Ingen tapaskveld uten focaccia, aioli, salsa og tzatziki. Kjøp marinerte kyllingklubber (enten nygrillede eller i kjøledisken), varm opp i ovnen og legg de for eksempel på en seng av ruccola, og server med salsa til
Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker