Men vet du hvor utrolig enkel Thai “Red Curry” kylling er å lage. De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og Red Curry Paste, som du nå får på alle butikker
paste, hjemmelaget kyllingkraft, fiskesaus, så det må du bruke. thai basilikum og en limebåt til. Det viktigste for umami-smaken i denne retten er red curry
Thaikyllingsuppe. Spicy thai og rik på smak. Her velger du de grønnsakene du liker best og kyllingen kan også byttes ut med scampi dersom man foretrekker det
Ha i thai eggplants og la de koke til de er "al dente" før kyllingbitene legges i. Når kyllingbitene er gjennomkokt, ha i babymais og resten av ingrediensene
Thaikyllingsuppe. Kok nudler eller ris som anvist på pakkenStrimle kjøttet og grønnsakeneStek grønnsakene i olje på høy varme i et par minutter og legg de så til sideStek kjøttet i et par minutter og skru ned varmen til litt under middels før du tilsetter currypaste og kokosmelk
Superkokkens egen variant av Thai Green Curry Chicken med brokkoli. Her er det mange variasjonsmuligheter og ønsker du å stikke innom Thai-butikken kan du supplere med flere grønnsaker