Her er en oppskrift – bruk kylling eller svin. Det er en erkjennelse at vi nå bør unngå de lange flyturene, så for oss blir det neppe flere turer til Thailand og deromkring
Er du i Thailand- sjekk om det er flest thaier ved bordene der. Så jeg dro ut i Bangkoks gater- fant en fin gate med restauranter, hoppet bukk over to hvor det satt en masse turister og spaserte selvsikkert inn på en som var full av thaier- den retten du ser på bildet spiset jeg hver dag i tre dager
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefilet av svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefilet av svin
Siste thairett på menyen for denne gang, men det gjør den ikke dårligere av den grunn. Denne versjonen er laget med svin, men curryer kan lages med andre typer kjøtt dersom du ønsker det
Thai eller vietnamesisk basilikum kan byttes i vanlig basilikum. Kjøttet kan varieres med biff eller svin, eller du kan droppe kjøttet og lage rullene vegetariske
Du kan og bruke andre kjøttrester til denne retten, som kalkun, kylling eller svin. Du kan og bruke andre kjøttrester til denne retten, som kalkun, kylling eller svin
Servér med salatblader, litt thai eller vietnamesisk basilikum og nuoc cham (dipsaus). Tilsett kjøttdeig (jeg foretrekker en blanding av svin og hakkede scampi/reker)