Myke vårruller er strengt talt mer vietnamesisk enn Thai, men venninne Linns reisetips og matinspirasjon fra både Thailand og andre steder i verden er til å stole på
Vårruller – ferske og friterte. I begynnelsen av Mars var jeg på Thai Mat kurs på Rodeløkka. Korrekt fremgangsmåte på rulling av vårruller ble selvfølgelig gjennomgått
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Det var innslag av norsk, somalisk, persisk, thai og brasiliansk mat. Vi har "ryddet" ut siste rest av kaker, vårruller og sambusa etter bursdagsfeiringen
Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss. Denne porsjonen rekker til 40 vårruller og det er antallet rispapir i pakken. 2 pakker Mama Sita krydderblanding til vårruller. 2 pakker Mama Sita krydderblanding til vårruller
Vi var på Koh Samui mesteparten av tiden og en av ettermiddagene var vi på et matlagingskurs hos SITCA(Samui Institute of Thai Culinary Arts) hvor vi fikk med oss noen oppskrifter vi har brukt igjen og igjen