Del kyllingfilet i små stykker. Kylling tikkamasala er en delikat rett hvor marinerte biter av kylling først blir grillet/stekt og deretter tilsatt kremet, velkrydret saus
Bland kyllingfiletene med marinaden og la den stå kjølig i minst én time. Tilsett så finhakket hvitløk og ingefær, garam masala, paprikapulver og chilipulver, og fres videre noen minutter
Endelig fant jeg en Kylling TikkaMasala oppskrift som ikke er like komplisert som de veldig mange jeg har lest om før(som da har gitt meg litt skrekken fra å prøve)
tikkamasala. Noras tikkamasala. 2 dl yoghurt naturell 2 ss paprikapulver2 ss garham masala pulver1 fedd revet hvitløk 1 ss revet ingefær 1 dryss salt 600 g kyllingfilet Bland alle ingrediensene godt sammen. 1 fedd revet hvitløk 1 ss revet ingefær 1 dryss salt 600 g kyllingfilet Bland alle ingrediensene godt sammen
Har du kun spist kylling tandori eller tikkamasala fra glass før kommer denne fantastiske smakfulle Jalfrezien til å sjokkere deg av deilige og runde smaker