Etterpå er den sakte men sikkert blitt endret til en variant som jeg synes smaker bedre. Jeg liker godt at matoppskrifter ikke er statiske, men at humør og innhold i kjøleskap og skuffer til enhver tid også kan påvirke de valgene man tar når det gjelder ingredienser i matretter
Når iskrembasen er helt kall, hell blandingen i iskremmaskin og kjør dentil isen er frosset. Jeg har gått og hatt lyst til å forsøke salt karamell-iskrem lenge, og må innrømme at jeg ble veldig, veldig glad da hun lyste opp ved forslaget
Men nå er det dessverre sånn at alt er i utvikling og verden blir stadig flinkere til å eksperimentere og trylle frem nye metoder for det meste og dette gjelder også matindustrien
Det begynner endelig å bli roligere tider her i huset, og jeg er fast bestemt på å benytte den siste delen av permisjonstilværelsen på best mulig måte for Fiola og meg
Den ene kvelden knakk jeg totalt sammen fikk blackout og ønsket bare og ta livet mitt, jeg var på vei til og gjøre det men heldigvis noe jeg er utrolig glad for nå i dag var at min kjære gode mann stoppet meg
Det var egentlig derfor vi skulle til Oslo, men så ville mamma innom Ikea samtidig når vi først var i Oslo fordi vi trengte en del ting siden vi pusser opp tre rom
En fjerde bakdel med å være hjemme, er jo at når du da kommer tilbaketil jobb (gjerne enda litt småsjuk) ligger du milevis bak med alt du skulle gjort, og får en ekstra hard dag på din allerede reduserte dag
Boka er gitt ut på Frisk Forlag og du kan bestilleden HER. Jeg møtte Mari på vegantreff i Stavanger da jeg bodde der, og ble raskt kjent med den sprudlende og inkluderende damen som ville inspirere med positivisme, kakesalg og smaksprøver, da jeg selv var sinna på verden og holdt maten min for meg selv