and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebryst med rosmarin og hvitløk, andebryst med tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
Husk å plassere den ildfaste formen med tilbehøret under anden. And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Du kan selvsagt bruke et helt annet tilbehør også, appelsinsaus smaker nydelig til and synes jeg. Når det gjelder tilbehøret, stekt rosenkål og portvinssaus finner du oppskrift på dette andre steder på bloggen
Tilbehøret, derimot, ble veldig bra. Inspirert fra Maison Mat & Vin (andebryst ble erstattet med andelår, og så lager jeg rotgrønnsakspuréen ørlite grannet annerledes)
Potetmos i seg selv er et nydelig tilbehør til kjøtt eller fisk. eks andebryst i appelsinsaus. Denne versjonen hever nivået enda et par hakk uten særlig mye jobb