Tilbehør andebryst stekt oppskrifter

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Kan brukes rå, stekt, kokt og tilbehøret kan varieres i det uendelige. Fløtegratinerte poteter er godt tilbehør til denne retten, den bløte konsistensen gjør at retten

Winmaker's dinner: Maison Nicolas Perrin

Det var tilbehøret som gjørde det til en god match. Første hovedrett var røkt andebryst med hestesop, haricots verts, pastinakk- og hvitløkspuré og rødvinssaus
Julemat med dansk vri

Julemat med dansk vri

Tilbehøret er. Dere kan helsteke and som i denne oppskriften, eller tilberede herlige andebryst (se blogg for oppskrift)
Ukemeny 9/2017

Ukemeny 9/2017

Pannestekt torsk med tilbehør. Andebryst. asiatisk mat, at, balsamicobakte cherrytomater, cashewnøtter i asiatisk mat, daim, daim iskake, daimis, daimiskake, daimiskake med nøttebunn, enkel fiskemiddag, fisk i folie, fisk til slndagsmiddagen, fiskepakke, fløtesopp, grove rundstykker, hjemmelaget is, hjemmelaget iskake, hjemmelaget tomatsuppe, honey-mustard dressing, hverdags, hvetefrie rundstykker, indrefilet, indrefilet av svin, is, iskake, Kai Pad Med Mamuang, kylling og cashewnøtter, laks, laks i folie, laks med mascarpone i folie, marinert indrefilet av svin, marinert kylling, mascarpone, mascarpone på fisk, mascarponelaks i folie, nøttebunn, nøttemarengs, ovnsbakt søtpotet, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt torsk, pannestekt torsk med tilbehør, rundstykker, rundstykker uten hvete, rundstykker uten hvetemel, søtpotet, søtpotet og baconsalat, skrei, soppstuing, sprøstekt chorizo, stekt champignon med fløte, sunn middag, timian, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin, tomastsuppe, tomatsuppe med pastaskruer, torsk, torsk i festmiddag, torsk og chorizo, torskeloin, Ukemeny
Maten i Marrakech

Maten i Marrakech

Begge deler var godt, og vi hadde moro med å prøve ut tilbehøret. Andebryst Hvor har du vært på reise, og hvor finner du den beste og billigste maten
Andebryst med stekt sopp og middelhavsgrønnsaker

Andebryst med stekt sopp og middelhavsgrønnsaker

Et ekte festmåltid består av kjøtt eller fisk og masseforskjellig tilbehør. I gårhadde vi derfor et herremåltid med andebryst, sopp stekt i andefett, stektemiddelhavsgrønnsaker, dampede sukkererter, kokte poteter og rødvinssaus

Stekt andebryst med krydret plommesaus

Siden det er mye smak i andebrystet og sausen, så er tilbehøret balansert til så det ikke blir alt for mye smaker som overdøver andebrystet
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Når det gjelder tilbehøret, stekt rosenkål og portvinssaus finner du oppskrift på dette andre steder på bloggen
Andebryst i honningsennep

Andebryst i honningsennep

Tilberedelsen av andebrystet er fra Finckenhagens oppskrift, mens tilbehøret er fra Eyvind Hellstrøms «Bagateller for livsnytere«
Rekecocktail og andebryst

Rekecocktail og andebryst

Men med små variasjoner av tilbehør. Server gjerne med en liten bit sprøstekt brød/loff. nå var det lenge siden vi hadde spist andebryst