Husk å plassere den ildfaste formen med tilbehøret under anden. and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstektand, helstektand med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblandingand, krydderrub til and, sczechwan pepper
Server med tilbehøret. Vi tenkte vi skulle prøve oss på en dansk vri av helstektand. Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark
Nemlig helstektand, med litt julete tilbehør. Rosenkål og poteter som tilbehør. And. And. Krydre anden med salt og pepper, Snitt skinnet i ruter og bind lårene sammen med litt hyssing
Tilbehør. Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
Mens kyllingen stekes fredelig og blir til det saftigste kjøttet, kan du tilberede agurk-mynterelish som gir en syrlig og frisk tilbehør, og vips har du en skikkelig middag innen en time
Tilbehør. Crispy Duck blir, som regel laget med helstektand eller andeconfit. Andeconfit er andelår som er kokt i andefett i mange timer -og etterstekes i stekeovn
Det blir nemlig bare så godt, hvis du har små poteter og koker disse slik at de blir halvmøre og deretter deler disse i to og klemmer litt på dem så litt av potetkjøttet «tyter» ut, deretter stekes dette i andefett i stekepanne – det blir supergodt og er perfekt tilbehør