Tilbehør helstekt and oppskrifter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

Husk å plassere den ildfaste formen med tilbehøret under anden. and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstektand, helstektand med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblandingand, krydderrub til and, sczechwan pepper
HELSTEKT AND

HELSTEKT AND

Server med tilbehøret. Vi tenkte vi skulle prøve oss på en dansk vri av helstektand. Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark
Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Tilbehør. Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
Appelsinsaus

Appelsinsaus

andebryst, andebryst med appelsinsaus, andefett, andemiddag, appelsin, appelsinjuice, appelsinmarmelade, appelsinsaus, appelsinsaus til and, appelsinskall, appelsinsyltetøy, appelsinzest, balsamicoeddik, buljong, ferskpresset appelsinjuice, ferskpresset appelsinsaft, festmat, helstektand, hjemmelaget appelsinsaus, nyttårsmiddag, romantisk middag, Sjalottløk, tilbehørandemiddag, tilbehør festmat
Tikka masala med scampi

Tikka masala med scampi

andre ønskelige tilbehør (se forslag under). Tilbehør. Helstektand med appelsinsaus og konfiterte poteter
«Konfiterte» poteter

«Konfiterte» poteter

Potetene er utmerket som tilbehør til helstektand (oppskrift her) eller andebryst (oppskrift kommer her)
Coleslaw med yoghurtdressing

Coleslaw med yoghurtdressing

Det er et sunt og godt tilbehør som passer godt til kylling, kalkun, kjøtt og annet eller det kan også bare spises for seg
Appelsin og balsamico glaserte julekoteletter med balsamicobakte cherrytomater og brokkoli

Appelsin og balsamico glaserte julekoteletter med balsamicobakte cherrytomater og brokkoli

appelsin, appelsin og balsamico glasering, appelsin og balsamicoglaserte koteletter med tilbehør, appelsinglaserte koteletter, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, brokkoli, familiemat, familiemiddag, glaserte koteletter, glaserte koteletter med smak av appelsin, hverdagsmiddag, hverdagsmiddag til høytiden, julekoteletter, julemiddag, kotelett, koteletter
Ukemeny 31, uke 53 – Nyttårsmiddager

Ukemeny 31, uke 53 – Nyttårsmiddager

ananas, and, asiatisk and, Asparges, cherrytomater, croquetter, druer, festmat, festmiddag, forslag til nyttårsmiddag, fugl, gjestemat, helstektand, helstekt fugl, helstekt kalkun, helstekt kylling, helstekt kylling med sitron, helstekt kylling med sitron og timian, kalkun, klassisk lammelår, konfiterte poteter, lammelår, lammelår med tilbehør, langtdsstekt mør oksestek, langtidsstekt lammelår, marokkansk inspirert lammelår, mørt lammelår, medium stekt oksestek, middag, nyttår, nyttårsaften, nyttårsmiddager, oksestek, pepperbiff med tilbehør, poteter tilbehør, røde druer, rødvinssjy, timian, waldorf, walnøtter
Stangekylling med frisk agurk-mynterelish

Stangekylling med frisk agurk-mynterelish

Mens kyllingen stekes fredelig og blir til det saftigste kjøttet, kan du tilberede agurk-mynterelish som gir en syrlig og frisk tilbehør, og vips har du en skikkelig middag innen en time
Ukemeny 52/2016

Ukemeny 52/2016

kalkunkjøtt, croquetter, enkle rundstykker, festmiddag, festmiddager, fetaost, fløtegratinerte poteter, fondant, frokostbrød, fylt lunsjbrød, hel fugl, helstektand, helstekt kalkun, helstekt kalkun med ovnsbakte rotgrønnsaker, julefrokost, julemiddag, julerester middag, kalkun, kalkun med stuffing, kalkunrester, kjappe frokostbrød, krydderurter, langtidsstekt oksestek, lunsjbrød, lunsjbrød medricottaost soltørkede tomater og timian, mango- chili- limesalat, marinert svinestek, mør oksestek, middagstips romjul, mini brownie, nyttårsdesserter, nyttårsmiddag, nyttårsrester middag, oksestek, oldemoirs kjappe frokostbrød, oldemors frokostbrød, oldemors scones, ovnsbakte rotgrønsaker, paibrød, peppersaus, ricotta, ricottaost, romjul, romjulsfrokost, romjulsmat, scones, Sjokoladefondant, sjokoladefondant med is, sjokoladekake, sodabrød, soltørkede tomater, stek, storfékjøtt, tilbehør til svinestek, timian, timian marinade, timiancroquetter, timianmarinert svinestek med svor, timianurte
Ukemeny 28, uke 50

Ukemeny 28, uke 50

østlandsk juletallerken, bakt paprika, Cæsarsalat, cæsarsalat med havregrynpanerte kyllingstrimler og ostekremdressinf, chorizo, fylt paprika, fylt paprika med ungarsk pølse og mozzarella, Grønnsakssuppe, havregryn, havregrynpanerte kyllingstrimler, hel laksefilet med rosmarin timian og hvitløk, hjemmelaget pai, hvitløk, hvitløkspotetbåter, hvordan steke tynnribbe, julebakst, julekaker, julemat, juleribbe, kjøttfri mandag, kjøttfri middag, krydderurter, Oldemors smultringer, ostekremdressing, pai med brokkoli, panert jylling, paprika og champignon, perfekt ribbe til jul, pissasnurrer, pizzaboller, ribbe, ribbe med tilbehør, rosmarin, smeltet mozzarella, smultringer, sunn tomatsuppe, sunn tomatsuppe med pastaskruer, svisker, taco, tacopizzasnurrer, timian, tomatbasert grønnsakssuppe, tynnribbe, tynnribbe med tilbehør, vegetarpai

Helstekt and er alltid godt!

Det blir nemlig bare så godt, hvis du har små poteter og koker disse slik at de blir halvmøre og deretter deler disse i to og klemmer litt på dem så litt av potetkjøttet «tyter» ut, deretter stekes dette i andefett i stekepanne – det blir supergodt og er perfekt tilbehør