Det er faktisk bare å sette frem skåler med fisk, grønnsaker, ris, en bambusmatte og tilbehør, så kan man lage den nigiri sushien eller makien man har lyst på mens man spiser
Det er faktisk bare å sette frem skåler med fisk, grønnsaker, ris, en bambusmatte og tilbehør, så kan man lage den nigiri sushien eller makien man har lyst på mens man spiser
Server med en god salat som tilbehør. Jeg bruker kongekrabbe sammen med krabbeklør i den retten. Jeg har spist peppercrab i Asia og også laget det selv, oppskrift finner du HER
Gulrotstuing er et enkelt og fantastisk godt tilbehør. Kongekrabbe på flere vis. Her er en helt enkel oppskrift på kveite med gulrotstuing og bacon til fire personer
Restene jeg tok med meg hjem ble servert som et tilbehør til en basilikum- og skalldyrsalat. Av skalldyr brukte jeg kokte reker, kongekrabbe, dampede blåskjell og bløtkokte egg
Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. Er du lei av fredagstacoen. Vi garanterer god stemning når du serverer sushi med et godt følge i glasset
Tilbehøret tok vi fra eget hode, med det vi hadde i kjøkkenet. Vi kjøpte også råfrosset kongekrabbe, og ditto sjøkreps, eller scampi som det heter utenfor Norge
Jeg bakte derfor båtpoteter i ovnen med salt og pepper som tilbehør. Fisk som ble perfekt stekt, en fantastisk skalldyrsaus laget på kongekrabbe og herlige hestebønner til
Knapper, tilbehør og annet. Christin skulle servere kongekrabbe så vi tenkte lage litt festligt. Kvelden gikk så i kongekrabbe med hvitløkssmør, ponzu etter egen oppskrift (soyasaus, saft av 1/2 lime, saft av 1 mandarin, tommestor ingefær rives, tommelstor purre finfinhakkes = bland alt)
Oreo kjeksbunn. Knus Oreokjeks og pecannøtter i en food processor med hakkekniv. Bland med smeltet smør. Press kjeksblandingen godt ned i bunnen på en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm)