En god Roastbeef med det riktige tilbehøret kan bli ganske så fornemt. Viss roastbiff ikke blir det, men derimot gjennomstekt så blir den tørr og kjedelig
Det er nesten forbausande kor godt dei kalde kjøttrestane smaker, særleg med godt tilbehør. Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff
Forslag til tilbehør. Roastbiff av elgkjøtt er enkelt å lage. Skjær roastbiffen i tynne skiver. Blir det rester av roastbiffen, smaker den godt som pålegg dagen etter
Tilbehør. Roastbiffen kan legges flatt med hakket løk, olivenolje og pepper på toppen. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. 60 g roastbiff
Eple- og tegeléen er perfekt til ost, til tilslørte bondepiker (eller julepiker, med julekakerestar i desserten) eller som tilbehør til roastbiffen saman med litt sylta løk
Rotmos/puréer, ovnsbakte grønnsaker med olje, grønnsaksstaver som snacks, kokte/stekte/wokkede grønnsaker, bruk det som pynt og tilbehør på lomper/brødskiver/knekkebrød, lag tomatsuppe og/eller saus av knuste tomater, lag salater og så videre