Hva skal du ha som tilbehør. Passer godt til sjakkalakka, kokestekebakte grønnsaker eller fattoush. Ta kyllingen ut av beholderen og tilberede den etter eget ønske
For at dere ikke skal bli så misunnelige, deler jeg oppskriften på det beste av tilbehøret her. Tenker i mitt stille sinn at å måtte henge hjemme en hel kveld for å vente på en kasse med mat er et lite parodoks i seg selv om hensikten er å spare tid
Og man kan lage det som en fullverdig middag med litt kyllingkjøtt elelr skine biter oppi, eller som jeg har gjort idag, laget av det jeg hadde i kjøleskapet og det blir en fin tilbehør
Jeg brukte denne som tilbehørtil Reinsdyrgryten, men potetstappe kan man jo bruke til omtrent alt. Av mine oppskrifter vil jeg anbefale å ha den tilKyllingklubber
Tilbehør. Den er også relativt enkel å lage, særlig når du skal servere mat til mange sultne personer. Kylling (her foretrekker jeg bryst skåret i biter, men moren min pleide å ha i hele kyllingklubber – men jeg liker ikke bein i gryter)