Hvis du vil unngå en paideig som krymper i ovnen, så bør deigen stå litt kaldt før den går i forma. Her er også en god variant med fetaost, spinat og soltørka tomat
Alt i en panne og inn i ovnen bedre blir det ikke. Pølsegraten med tomat og ost. tomater. revet ost. Ha over urtekrydder, hakket løk og tomat og pølser i skiver
Min gassovn har kun undervarme, så jeg brukte to lag bakepapir og stekte dem midt i ovnen. Smør på pizzasaus og legg på ost, skinke, champignon i biter, små tomater delt i to og litt ekstra revet ost på halvdelen av de fire pizza-delene
Smør pizzabunnen med tomatsaus, ha på litt reven gulost om du ønsker. Vegetar pizza med god ost og god saus er like godt som pizza med kjøtt på, visst ikke bedre synes jeg
Tomater, basilikum, pinjekjerner toppet med ost. Fylte tomater. Pestofylte tomater. Langtidsbakte tomater. 2 personer4 tomater50 gr ost - mozzarella eller annen ost1 løk1-2 fedd hvitløk4-5 ss balsamico3-4 ss olivenolje1/2 dl pinjekjerner1 dl strøbrødFrisk basilikumSalt og pepper. Grovhakk løken og stek den myk i en panne på middles varmeTilsett hakket hvitløk de siste to minutteneDel tomatene i to og legg de i en ildfast formHa over løken og grovhakket basilikum og tilsett olje og balsamicoKrydre godt med salt og pepperDryss over revet ostAvslutt med et lag strøbrød (kan sløyfes)Bak i ovnen på 180-200 grader i ca 15 minutterStrø over ristede pinjekjerner og noen friske basilikumblader. 4 tomater. 50 gr ost - mozzarella eller annen ost
Skjær toppen av tomatene og hul dem ut. Finhakk innmaten av tomatene og ha oppi pannen til slutt. Fyll den ferdige ratatouillen over i de uthulte tomatene
BROKKOLIGRATENG MED OST OG CHERRYTOMATER. Del tomatene i to deler. Visp sammen kesam, egg, cremé fraiché, ost, basilikum, revet hvitløk, salt og pepper