Når bunnen er ferdigstekt smører du på ketchup og tomatpure. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Da kan deigen ende opp med å gi mer kalorier enn en vanlig grov pizzabunn laget på mel. Jeg er ganske sikker på at bunnen blir mer crispy med ost, men både smak og konsistens fungerte helt supert for meg
Bland dette godt med en slikkepott før du fordeler dette godt ut påpizzabunnen. Her kan du jo lage bunnen både rund, firkantet og trekantet, men jeg har valgt å benytte meg av alle kriker og kroker på stekebrettet så her blir det fylt helt ut i kanten
I dag serveres det ukomplisert pizzapå bloggen. Dette er den enkleste pizzaen jeg vet om. Bunnen lager dere nemlig bare på tre ingredienser, og til pizza-fyll velger du akkurat det du føler for, eller det du har tilgjengelig i kjøleskapet
Pizza er helt supert på en kjøttfri mandag, det er så mye godt du kan toppe den med. Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn