til gratinering og servering. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
Ingredienser400 g kyllingfilet1 boks hakkede tomater1 ss tomatpurre1 løk2 hvitløksfeddbasilikumoreganokorianderhavsaltpepper2 dl vannFremgangsmåtestek kyllingfilet i biter med litt olje, så tilsett resten av ingrediensene og la det stå å småkoke i 10 min. 400 g kyllingfilet
Når kyllingen er i ovnen og tomatsausentil koking, koker du pastaen. I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Min moussaka har en smakfull kylling- og tomatsaus og hjemmelaget glutenfri bechamel saus. Om du vil lage en vegansk variant kan du bytte kylling med soyakjøtt eller tofu, og bruke veganske alternativer til melk og smør
Tomatsaustil enchiladas. Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus og parmesan. Lag tomatsausen først. Kylling parmesan passer til alt fra en vanlig hverdag til lørdagskosen