Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Torsk er sundt og godt, og her er en ovnsbakt varinat som er enkel og lage og som blir veldig god. Kutt baconet i passe biter og stek på ganske lav varme til de er småsprø
Torsk med sprøstekt bacon, pinjekjerner og ertemos 2016-11-29 18. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g hvit fisk 1 pakke bacon 200 g fryste erter 1 brokkoli 2 ss philadelphiaost 2 ss pinjekjerner 4-5 cherrytomater. Fremgangsmåte Legg torsk i én ildfast form og baconskiver i en annen, stek i ovnen på 180 grader i 16-17 min. 500 g hvit fisk 1 pakke bacon 200 g fryste erter 1 brokkoli 2 ss philadelphiaost 2 ss pinjekjerner
Som tilbehør passer det meste til torsk, som grønnkål og bacon som vi har i dag. Nå er det virkelig tid for for torsk eller skrei, Det er nå torsken er på sitt aller beste og er noe av det jeg liker aller best