Torsk chilisaus oppskrifter

Grønnkål og brokkoliwok med smørstekt torsk

Grønnkål og brokkoliwok med smørstekt torsk

I dag har grønnkålen fått selskap av brokkoli og litt grønnsaksrester og serveres sammen med torsk stekt på panne, men det er grønnkålen som har hovedrollen i dag
Hjemmelagde fiskeboller i spicy saus

Hjemmelagde fiskeboller i spicy saus

Når man velger fisk bør man velge fersk torsk eller sei, ikke frossen. Jeg fant en oppskrift hvor hun hadde gitt vanlige fiskeboller et løft og tilsatt sweet chilisaus i sausen
Grillet limemarinert fisk

Grillet limemarinert fisk

Ønsker du litt ekstra kan du ha på lit hot sriracha chilisaus. Sriracha chilisaus. Du kan toppe med rømme eller hot chilisaus
Fyldig fiskesuppe fra Island

Fyldig fiskesuppe fra Island

I stedet for hyse går det fint å bruke annen hvit fisk som torsk eller steinbit, men kveite er et "must"
Smakfulle thaifiskekaker

Smakfulle thaifiskekaker

Heimelaga sweet chilisaus uten tilsatt sukker. Thaifiskekaker, 2-3 personer500 g fersk torsk/ sei/ hyse1 egg1/2 rød chilli, finhakka1 fedd kvitløk, finhakka1 ss red curry paste2 vårløk, hakka10 sukkererter, hakka1/2 ts salt og 1/2 ts pepperevt. 500 g fersk torsk
Misobakt torskeloin

Misobakt torskeloin

Bland yoghurt, chilisaus, limesaft, løk, salt og pepper. Sjekk om torsken flaker seg, la den evt stå et par minutter til
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Torsk & pinnekjøtt. Kjøttpudding med bacon, servert med ovnsbakte søtpoteter, asparges og chilisaus. Jeg brukte torskeloins, loins er selve indrefileten av torskefilet
Salat med lune tomater

Salat med lune tomater

Rester fra middagen som stekt laks, torsk eller fiskepudding, tunfisk, rester av kokt skinke eller litt av en skinkeboks, kjøttboller eller rester av koteletter
Små spicy fishcakes

Små spicy fishcakes

Rør finhakket torsk sammen med salt og egg til den henger godt sammen. 500 g torsk. 2-3 ss søt chilisaus. 1 ss søt chilisaus

Smak for Alle og Fisk på Menyen !

Torsk i Sweet Chilisaus med Blomkålmos og Ovnsbakt søtpotet. Stort sett spiser jeg torsk og sei og da kjøper jeg hele fisk
Bacalao

Bacalao

400 gr lettsaltet Torsk. 2,5 dl vann rørt sammen med 0,5 dl chilisause og 0,5 dl ketchup. 400 gr lettsaltet Torsk. 2,5 dl vann rørt sammen med 0,5 dl chilisause og 0,5 dl ketchup
Fra rester til gourmetmat

Fra rester til gourmetmat

Jeg hadde steikt torsk til, som jeg verken har rullet i mel eller noe annet, hadde kun salt på den. Jeg hadde ris fra middagen i går, den sterke chilisausen, og en eggeplomme fra da jeg lagde sorbett, dette var de ingrediensene jeg tok utgangspunkt i
Torsk i tomat og chilisaus

Torsk i tomat og chilisaus

Legg torsken i ei ildfast form, hell sausen over. Tilsett tomater, chilisaus og fiskebuljongen. 2 ts hot chilisaus. 600 gr torsk. 600 gr torsk
Torsk med tomatsaus

Torsk med tomatsaus

Tilsett tomatboksen og chilisausen. 400 g torsk (jeg brukte torsk fra frysedisken, ferdig filetert). 1/2 dl sweet chilisaus. 400 g torsk (jeg brukte torsk fra frysedisken, ferdig filetert). 1/2 dl sweet chilisaus
Sprø torsk i sursøt saus

Sprø torsk i sursøt saus

sweet chilisaus. 500 g torskefilet. 2 ts sweet chilisaus. Kok opp ris etter anvisning på pakken. Pass på at det blir ferdig samtidig som fisken

Eksotisk torsk

Bland sammen rømme og chilisaus. 2 dl chilisaus (evnt. Minst et halvt døgn i forveien blandes alle ingrediensene til marinaden