Tilsett honning og druer og la det stå på moderat varme så honningen smelter og alt blir lunkent. 20 blå druer delt i to fra topp til bunn (fjern stenene om du vil). 20 blå druer delt i to fra topp til bunn (fjern stenene om du vil)
Skrei er torsk, som vokser opp i Barentshavet. SKREI - er en av de beste fisketypene vi har i Norge. Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet, og ikke minst – en fantastisk smak
♥ Fryste druer. 600 g torsk (eller annen fisk). ♥ Legg fire aluminimusfolieark på benkeplaten og skjær torskefiletene i 4 stykker – legg ett på hvert sitt ark. 600 g torsk (eller annen fisk)
Det er mange år siden vi selv lutet torsken, men neste år har vi planlagt å gjøre det igjen. Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både lutefisk og rakfisk
Matpakke med laks, salat, torsk, avokado, kokosolje og sitronsaft. Sjokoladeproteinmikrokake med gresk yoghurt, rått kakaopulver, sukringold, druer og plommer
Den er for eksempel en perfekt match til smaksrike sjømatretter, som for eksempel grillet havabbor med sitron og god italiensk olivenolje, helstekt piggvar med ovnsbakte poteter, gnocchi med reker og blåskjell, panert torsk med gresskarravioli, kremet risotto med ishavsrøye og urter, bacalao, fiskesupper eller skalldyrsalater, samt grønnsaksretter, lett orientalsk mat, ovnsbakt lyst kjøtt og modne oster
Sommer, torsk og hvitvin. Et av mine favoritt vindistrikter, er Rheingau i Tyskland. Det var der jeg fikk min egentlige ”vinoppdragelse” og det var der jeg lærte at vin var mer enn rød- og hvitvin