Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Torsk er jo en strålende fisk som tåler litt. 1 torskefilet pr hode. 1 torskefilet. Kombinerer denne med chimichurri her som er basert på sitronsaft istedenfor eddik
Denne gangen ble den grillet og servert på bananblad til glede for arbeidsgutta som jobbet i hagen. Jo lenger den blir grillet, jo mer sødmefylt og saftig blir den
Torsk er lett gjenkjennelig med sin lange kropp, stort hode og skjegg. Torsken kan stekes, kokes, grilles og som jeg har gjort i dag, bakt i bakepapir i stekeovn
Vi er glade i torsk. Også på hytta så har vi masse torsk ved brygga. Så nå har jeg vært på jakt etter en litt spæisa torskerett som skiller seg litt fra andre