Kokttorsk er blant mine favoritter, utrolig god smak og enkelt å tilberede. Eggesmør er rett og slett kun kokt egg og smeltet smør, men det gir et ekstra løft på middagen
Torsk er deilig mat. Kommer du over fersk torsk i butikken, må du bare slå til. 4 porsjonsstykker torsk m/skinn av filet (700-800 g). 4 porsjonsstykker torsk
150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Når sausen er kokt opp tilsetter du rekene og skrur av platen. Store og saftige torskebiter med reker og tomater i nydelig ostesaus med smak av chili, hvitløk, paprika og persille
Jeg har skrevet om kokttorsk tidligere, og om at dette er en veldig god måte tilberede torsk på. Her er det nok mange overkokte halestykker, og muligens dårlig rensing som må ta skylden
400 gram torskefileet. eks være potetmos og kokt brokkoli 400 gram torsk. pepper. 2 dl fiskekraft eller 1 fiskebuljongterning + 2 dl vann (pass på for glutenallergi)
Ca 800 g frossen torsk i blokk eller fersk torsk som er skinn- og benfri. Når sausen er kokt opp har en i fisken som er skjært i stykker (er fisken fersk kan man ha den i hele stykker), la den få ligg i sausen rundt 5-10 minutter avhengig av hvor store stykker den er i