Torsk kokt oppskrifter

Kokt torsk med gulrotstuing og bacon |

Kokt torsk med gulrotstuing og bacon |

Server den nykoktetorsken med bacon, gulrotstuing og kokte poteter. Skru ned varmen og la fisken trekke til den er akkurat gjennomkokt, ca
Kokt torsk med eggesmør

Kokt torsk med eggesmør

Kokttorsk er blant mine favoritter, utrolig god smak og enkelt å tilberede. Eggesmør er rett og slett kun kokt egg og smeltet smør, men det gir et ekstra løft på middagen
KOKT TORSK MED RATATOUILLE

KOKT TORSK MED RATATOUILLE

Torsk er deilig mat. Kommer du over fersk torsk i butikken, må du bare slå til. 4 porsjonsstykker torsk m/skinn av filet (700-800 g). 4 porsjonsstykker torsk
Restr av kokt torsk

Restr av kokt torsk

I går hadde jeg kokttorsk med smørdampete grønnsaker, og jeg har en tendens til å lager for mye mat siden øynene er mer sulten en magen

Rester av kålrotstappe og kokt torsk

Rester av kålrotstappen kan ikke kastes, men jeg hadde veldig lyst på kokttorsk. #Fisk #torsk #fiskemiddag #rester #kålrotstappe #kålrabistappe #spis #opp #maten #bacon #Middagstips #Mat #Middag #mors #middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi #Vårløk #oppskrift #Gofisk #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt #sunt #godt #nyttårsforsett
Pannestekt torsk med spicy gullrotsuppe

Pannestekt torsk med spicy gullrotsuppe

150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Ovnsbakt torsk med reker og tomat i ostesaus

Ovnsbakt torsk med reker og tomat i ostesaus

Når sausen er kokt opp tilsetter du rekene og skrur av platen. Store og saftige torskebiter med reker og tomater i nydelig ostesaus med smak av chili, hvitløk, paprika og persille
Torsk på nye veier

Torsk på nye veier

Jeg har skrevet om kokttorsk tidligere, og om at dette er en veldig god måte tilberede torsk på. Her er det nok mange overkokte halestykker, og muligens dårlig rensing som må ta skylden
TORSK MED PURRE OG KARRI

TORSK MED PURRE OG KARRI

400 gram torskefileet. eks være potetmos og kokt brokkoli 400 gram torsk. pepper. 2 dl fiskekraft eller 1 fiskebuljongterning + 2 dl vann (pass på for glutenallergi)
Torsk med sitron- og smørsaus

Torsk med sitron- og smørsaus

Vi serverte med kokt brokkoli og røde cherrytomater. Ryggstykker av torsk er skikkelig gourmetmat, men dette er overhodet ikke komplisert
Torsk i limesaus

Torsk i limesaus

Ca 800 g frossen torsk i blokk eller fersk torsk som er skinn- og benfri. Når sausen er kokt opp har en i fisken som er skjært i stykker (er fisken fersk kan man ha den i hele stykker), la den få ligg i sausen rundt 5-10 minutter avhengig av hvor store stykker den er i
Torsk med bacon og pesto

Torsk med bacon og pesto

♥ Servér med kokt ris og en frisk salat. Baconsurret torsk med pesto og guacamole. 500 g torsk. 500 g torsk