Torsk mangosalsa oppskrifter

Torskekaker med mangosalsa og ovnsstekte morenepoteter

Torskekaker med mangosalsa og ovnsstekte morenepoteter

Jeg valgte torsk fordi det var den eneste filéten de hadde i fiskedisken denne dagen. Mangosalsa. 6-700 gram hvit fiskefilét av torsk, sei. Serveres med en dressing av creme fraishe og yoghurt naturell som smakes til med urter og krydder 6-700 gram hvit fiskefilét av torsk, sei
Grillmarinade til hvit fisk

Grillmarinade til hvit fisk

Særlig når vi kombinerte det med utrolig digg mangosalsa. 800 gram filet av Isgalt, torsk, kveite eller annet filet av hvit fisk (200 gram fisk til hver, altså). 800 gram filet av Isgalt, torsk, kveite eller annet filet av hvit fisk (200 gram fisk til hver, altså)
Fiskepanetter med salsa

Fiskepanetter med salsa

Del sitronen i to og dryss sitronsaft over torsken. 600 g torskefilet eller annen hvit fisk. Legg fisken i en skål og riv over litt sitronskall