I februar ble jeg invitert sammedmed et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
Hellstrøms Cocotte med lamTest. Der må den nødvendigvis bli tint opp igjen for at de kinesiske arbeiderne (som vi regner med er voksne mennesker med rene nyvaskede hender og gode arbeidsforhold) skal foredle den ferske norske torsken
Fantastiske desserter, og retter med kalvebrissel, torsk og hummer med urter og sauser ukjente for oss, trøfler og kokte egg som moses før de brukes osv
Lettsaltet torskmed sprøstekt bacon, gulrotstuing og poteter. Denne gangen med en særdeles hyggelig og positiv opplevelse- både fisken og tilbehøret smakte fortreffelig
Du kan gjerne bruke torsk eller sei, som egentlig er det mest vanlige. Dette er kanskje ikke en ekstremt enkel fiskegrateng, og jeg skal innrømme at det er litt arbeid med å få til akkurat denne oppskriften…meeen, det er så absolutt verdt det
Torskmed kråkebolle og friske vårerter. )Kos dere med bildene fra restaurantopplevelsen min. Det skal nevnes at Eyvind Hellstrøm besøkte restauranten påskeaften
Kokt torskmed sandefjordsmør. Torsk. Pizza med rester. Her finner du forskjellige tilberedningmåter, den vanlige, Hellstrøms måte, i vørterøl og i trykkoker
- Torsk & Trøffel, Hærland og Hellstrøm s. - Marinert laks med Aubergine, Hellstrøm –Verdens beste s. - Myke vårruller med Hoisinsaus, Stiansens kulinariske koffert s
Kan se for meg at det passer ypperlig til stekt torskmed baconbiter og generelt salte kjøttretter. Denne gangen (etter å ha sett en episode medHellstrøm rydder opp) gikk min mor og jeg til innkjøp av grønnsaken pastinakk