Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Lista er lang og jeg lar meg inspirere av masse gode oppskrifter fra andre matbloggere. Torsk er en fantastisk anvendelig fisk som er enkel å tilberede
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Jeg serverte den med ovnsbakte poteter i dag. Torsk inneholder masse sunne næringstoffer og er spesielt rik på vitamin D, B12 og selen. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. Stekes ytterligere i 15-20 minutter til torsken er gjennomstekt. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Server sammen med torsken og dryss gjerne litt ekstra karripulver på toppen. 2 stk torskefilet1 boks kokosmelk1 liten rødløk1,5 ss karripulverUlike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner). 2 stk torskefilet
Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Servert med ovnsbakte poteter. Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter, som jeg satte inn i ovnen på 225 grader varmluft, før jeg begynte med grønnsakene. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #kos #familie #middag #middagstips #fisk #høst #oppskrift #hverdag #oktober #utensukkeroghvetemel #matforossLegg til en kommentar 4 personer. Ca 700 gr torskefilet
Jeg kan selvsagt ikke lage torsken på samme måte hver gang så derfor må jeg finne på selv, eller finne nye oppskrifter på nettet som jeg får inspirasjon fra
Oppskrift. Ovnsbakttorsk med søtpotet og spekeskinke. Torsk og steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre