150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Torsk er en fantastisk anvendelig fisk som er enkel å tilberede. Til 2 personer400 gr torsk i stykkerHavsaltSalt og pepperStrø godt med havsalt på fiskestykkene. 400 gr torsk i stykker
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Torsk er sundt og godt, og her er en ovnsbakt varinat som er enkel og lage og som blir veldig god. Sørg for at du får tak i en fersk og fin torskefillet og helst selvfisket
Kokt torsk er blant mine favoritter, utrolig god smak og enkelt å tilberede. kokt #torsk #kokttorsk #fisk #sunt #middag #middagstips # tips #morsmiddag #mamma #pappa #mor #glutenfritt #melkefritt
Selv om jeg her har brukt torsk og ikke klippfisk, så er mange av elementene de samme, og helthetsopplevelsen er en elegant og luksuriøs versjon av retten
Server torsken saman med nudlane, og ein dæsj soyasaus. 4 torskestykker på ca 150 gram. Tar ca 10min-15, spørs kor tjukk torsken er. 4 torskestykker på ca 150 gram Finrevet skall av 1 sitron+sitronsaft