Fisk er noe som jeg liker meget, og da mener jeg fersk fisk. Disse torskefiletene kjøpte jeg på Solsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fisk fristet)
Fersk torsk er noe av det beste jeg vet. Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg spiser torsk ganske ofte og derfor er det viktig for meg å variere hvordan jeg tilbereder og serverer den
Frossen torsk fungerer fint om du ikke har tilgang til fersk. Legg torskefileten oppå grønnsakene. 2 torskefilet stykker, tilsammen 200 gram. 2 torskefilet stykker, tilsammen 200 gram 1 stor gulerot
- 250g torsk (jeg brukte fersktorskefilet)- 200g reker- 1ts JBK-mel- 1-2 egg- 150g cottage cheese- 50g tyrkisk yoghurt- 1stk dampet blomkål- 1ts sennep- 1-2 stk brødskive (jeg brukte lavkarbo brød fra Sverige som jeg stekte sprø i en tørr panne)- Parmesan (mengde etter eget ønske)- Salt, pepper, muskat, 1/2 buljongterning- Vårløk- Karri Slik gjør du
Når man velger fisk bør man velge fersk torsk eller sei, ikke frossen. Ca 600 gram fersktorskefilet, evt sei. 1 boks hermetiske reker eller 500 gram ferske som du skreller selv. Broccoli og gulrøtter smaker godt til Ca 600 gram fersktorskefilet, evt sei. 1 boks hermetiske reker eller 500 gram ferske som du skreller selv
4 torskefilet. 1/2 tommel fersk ingefær. 4 torskefilet. En rask, sunn og enkel hverdagsrett som også går ned hos de minste, mye på grunn av umami og salt fra soyasmøret og den myke digge blomkålpureen
Legg torskefilet på toppen av grønnsakene. Porsjonspakker med fersk fisk ♥. 800 g torskefilet. 4 ts fersk ingefær. Saftig og god fiskemiddag ♥ 800 g torskefilet. 4 ts fersk ingefær
600 g fersktorskefilet (delt i 4). 600 g fersktorskefilet (delt i 4). HURRA. Bloggen er 5 år i dag. -). Det begynte med tanken om å ha sin egen digitale kokebok
Tilsett en neve fersk og finhakket persille. Sausen helles over torskefiletene og tomatene og bakes så i ovnen i 20 minutter. 1 neve fersk persille. 1 neve fersk persille
Rull serranoskinke rundt torskefiletene. Server torskefileter sammen med ertemos. Stek i ca 10 minutter dersom det er fersk fisk, og i ca 25 minutter dersom den er frossen. ca 10 minutter dersom det er fersk fisk, og i ca
1 kg skrei eller torskefilet. 250 g fersk sopp, jeg brukte østerssopp, aromasopp og sjampinjong. 200 g fersk babyspinat. Spis & Nyt ♫ 1 kg skrei eller torskefilet. 250 g fersk sopp, jeg brukte østerssopp, aromasopp og sjampinjong. 200 g fersk babyspinat