Jeg brukte torskeloins, loins er selve indrefileten av torskefilet. Fløtegratinerte poteter er godt tilbehør til denne retten, den bløte konsistensen gjør at retten
400 g torsk (her har jeg brukt fersk torskefilet). 400 g torsk (her har jeg brukt fersk torskefilet). Dette er en fiskerett som har slått an både hos store og små her i familien
3-400 g torskefilet. 3-400 g torskefilet. En kjapp og enkel fiskemiddag med ajvar relish i sausen. Ajvar relish er en krydret saus med paprika som hovedingrediens
(4 porsjoner)1 kg torskefilet uten skinn og bein (skjæres i passe stykker)salt og pepper1 fedd finhakket hvitløk4- 5 tomater delt i to3 vårløk i skiver1/2 purreløk i skiver om du ønsker200 g revet jarlsberg1 1/2 dl matfløteSmør en ildfast form med litt olje eller smør og legg i stykker av fisk sammen med tomater, vårløk og purre. 1 kg torskefilet
300 g torskefilet. 300 g torskefilet. Hei og god onsdag. Her om dagen skrev jeg en artikkel på Side2. no med tips om hvilke grønnsaker man bør servere til barna
Bluecheese gratinert laksSylting (Agurk og gulrot)Del på. Så, altså, på under 20 minutter, har jeg laget god, hjemmepanert torskefilet, med gulrotstuing
600 g torskefilet. 600 g torskefilet. En svensk fiskegrateng. 25. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Fiskegrateng kan være så mangt
Torskefiletene dampes møre i lettsaltet vann tilsatt sitronsaft. Del fisken opp i pene stykker og fordel dem i smurte, ildfaste porsjonsskåler eller gryter